Descriere hidro-colono-terapie

hidro

Traim in viteza. Uneori tumultul vietii ne copleseste si de multe ori, cele mai importante lucruri fie raman la finalul listei de prioritati, fie le uitam de-a dreptul .

Daca insa ai ajuns pe aceasta pagina, inseamna ca dai din nou prioritate lucrurilor cu adevarat importante.

In aceste timpuri, putini oameni mai reflecteaza la modul in care traiesc si la consecintele acestuia asupra corpului si a starii de bine.

Mancam, dormim, muncim in ritm alert, cine isi gaseste timp sa se hraneasca si sa se odihneasca adecvat.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei si a ingineriei genetice, exista acum pe piata mult mai multa mancare procesata  decat acum o suta de ani. Aceasta inlocuieste mancarea sanatoasa a bunicilor nostri care isi cultivau singuri, intr-un mod cat mai natural, legumele si frcutele de care aveau nevoie in modulul lor simplu de viata.  Alimentele rafinate (zaharul, uleiul, faina), proteinele animale, grasimile si modul amestecat in care sunt consumate genereaza o multitudine de probleme: indigestie, ulcer, colite, constipatie si cancer de colon. De asemenea, ca rezultat al dietelor, toxicitatii mediului sau conditiilor medicale, foarte multe persoane sufera de un grav dezechilibru chimic si biologic (bacterian) la nivelul colonului, care afecteaza buna functionare a intestinului si impiedica absorbtia corecta a nutrientilor.

Dar vestea buna este ca putem restabili sanatatea intestinului, prin curatarea mediului intestinal si refacerea sa prin populare  cu flora bacteriana buna si electroliti.

De ce Hidrocolonoterapie?

1. Hidrocolonoterapia este metoda cea mai eficienta pentru curatarea colonului, in care inundam si curatam cu apa intestinul gros, eliminand deseurile nedorite si tonifiindu-l.
2. Este o procedura care poate fi folosita pre si post operator, inaintea unui examen endoscopic sau a colonoscopiei si dupa indepartarea plombelor de aliaj sau a tratamentelor pentru eliminarea metalelor grele
3. Previne si corecteaza problemele de tranzit – constipatia sau diarea, sindromul colonului iritabil si problemele legate de hemoroizi, elimina parazitii intestinali
4. Confera o stare generala de bine asociata starii de curatenie, un ten curat si stralucitor

Beneficiile sale multiple se oglindesc intr-o stare generala de bine, o minte agera, un ten curat si stralucitor, o silueta frumoasa.

Vizita dvs include:
– Evaluare
– Procedura de hidrocolonoterapie,  in conditiile optime necesare starii dvs de sanatate
– Consiliere pentru starea de bine

Frumusetea adevarata vine din interior… din puritatea mintii, sufletului si trupului. Cand ne bucuram de aceasta frumusete, ne bucuram si de o buna sanatate!

Va asteptam cu drag!