Pregatirea pentru hidrocolonoterapie

In ziua premergatoare sedintei programate, alegeti intelept ceea ce mancati. Consumati alimente usoare, evitati carnea, branzeturile sau ceea ce stiti ca va provoaca balonare.

Nu mai mancati cu doua ore inainte de procedura si nu mai beti nimic cu o ora inainte. Nu dorim sa fiti  “ocupat” cu digestia sau sa aveti vezica plina in timpul procedurii.

Rezervati-va o ora pentru aceasta sedinta. Tratamentul in sine dureaza 45 – 50 min.

Inaintea procedurii veti fi rugati sa va goliti vezica. Pentru intimitatea si confortul dvs,va veti schimba hainele cu un halat. Pe toata durata procedurii veti fi acoperiti. Patul este foarte comfortabil, iar pozitia va fi intins pe spate cu picioarele usor ridicate pentru comfortul spatelui dvs.

Terapeutul va masa bland zona gatului si abdomenul pentru o mai buna relaxare si pregatire pentru drenare a sistemului limfatic.

Retineti ca intregul echipament este sterilizat inaintea fiecarei proceduri, iar consumabilele aferente sunt de unica folosinta.

Terapeutul va vaoferi asistenta de specialitate  la introducerea a 5 cm dintr-un  mic tub in canalul anal. Prin acest tub , apa calda si purificata va fi introdusa bland in colon. Colonul este format numai din muschi. Corpul dvs va dirija apoi apa pana in zona taliei. Colonul devine mai puternic si mai sanatos cu fiecare miscare de contractie. Veti fi placut surprins de cat de usoara este  aceasta procedura.

 

 

Hidro-colono-terapie