Runda 3: Revitalizare

Baner Cafea

Efectul revitalizant al cafelei este cunoscut de majoritatea oamenilor, acesta reprezentând un tabiet de zi cu zi al multora dintre noi, însă puțini dintre aceștia cunosc efectele terapeutice ale cafelei. Iar pentru faptul că primăvara își face simțită prezența, iar printre principiile acestui anotimp se află și revitalizarea întregului corp, trebuie să știți că o curățare a colonului pe bază de cafea, reprezintă o modalitate actuală și eficientă de tratament.

Cafeaua reprezintă în acest caz un înlocuitor al medicamentelor și constituie o modalitate de curățare ce revitalizează colonul și întregul corp.  Clisma pe bază de cafea reprezintă tratamentul perfect împotriva toxinelor din corp, având un efect regenerator.

Printre beneficiile alegerii unei curățări, ce are la bază clisma pe bază de cafea, se numără: eliminarea completă a toxinelor, îndepărtarea spasmelor și a durerilor precordiale, stimularea ficatului și a secreției biliare. Deasemenea printre beneficiile acesteia se numară și eliminarea disconfortul intestinal și tratarea cancerul de colon și ficat, dar nu în ultimul rând ajutând în curele de slăbire și la eliminarea kilogramelor în plus.

Primăvara anului 2016 vine cu noi provocări pentru tine și multe schimbări, iar Aqua Joy stă la dispoziția ta pentru a-ți oferi cele mai atente și eficiente tratamente pe bază de apă. Alege hidro-colono-terapia!

Pentru programari, informatii suplimentare sau sugestii va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos.

* campuri obligatorii