Runda 2: Reenergizare

Baner Hidrocolonoterapia

Apa reprezintă un element vital în viața noastră. Se știe că fără hrană, un individ poate rezista câteva săptămâni, însă fără apă o poate face doar câteva zile.

Mulți dintre noi nu sunt familiarizați cu gradul de factori negativi pe care îi poartă toxinele, în corpul nostru, cu atât mai puțin în colonul nostru. Cei mai mulți dintre oameni aleg să evite acest subiect, considerându-l a fi unul de natură rușinoasă. Acesta reprezintă însă doar un subiect normal ce face parte din viața de zi cu zi, ce are o natură biologică și pe care încercăm doar să îl evităm până la primele simtome, ceea ce este greșit.

Corpul nostru are nevoie de un restart, de o doză de reenergizare cu care să se poată descurca pentru o perioadă de timp, el fiind bombardat zi de zi cu fel și fel de alimente și toxine care se acumulează în special în colon. Reenergizarea reprezintă unul din pașii, dintr-o serie de trei runde pe care tu trebuie să i-o acorzi colonului tău, iar aceasta va fi realizată cu ajutorul apei, element foarte important din care corpul nostru este construit și care odată cu trecerea timpului scade în procente. Spre exemplu, când te simți balonat, consumul de apă te poate ajuta. Apa va ajuta motilitatea colonului, va reduce cantitatea de toxine și totodată și simptomele balonării.

Reenergizează-ți colonul prin hidro-colono-terapie și acest restart va aduce o gamă variată de beneficii corpului tău, o piele hidratată, mai puțină acnee, un somn mai relaxat și o reducere a grăsimii abdominale, după utilizarea a cel puțin șase ședințe la un anumit interval de timp.

Primăvara anului 2016 vine cu noi provocări pentru tine și multe schimbări, iar Aqua Joy stă la dispoziția ta pentru a-ți oferi cele mai atente și eficiente tratamente pe bază de apă. Alege hidro-colono-terapia!

Pentru programari, informatii suplimentare sau sugestii va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos.

* campuri obligatorii