Runda 1: Regenerare

Baner Cloroifila

Clorofila, cea care mai este numită sângele plantelor’’ are o componentă similară cu cea a hemoglobinei din sângele uman, diferența fiind că sângele uman are ca ion metalic central fierul, pe când clorofila are ca ion central magneziul.

Pentru mulți oameni, simpla idee de clismă poate genera o grimasă de jenă, aceasta  fiind considerată o metodă complicată, neplăcută și laborioasă, însă realizată într-o formă foarte simplă și lipsită de orice pericol sau jenă, ea este o metodă foarte accesibilă și eficientă de regenerare a întregului organism, având un dublu rol: de eliminare a deșeurilor și a toxinelor din colon, pe de o parte, și de absorbție a unor principii active ale plantelor prin colon, pe de altă parte. Această metodă poate aduce transformări radicale în bine a stării de sănătate.

Cel mai frecvent, acest procedeu este utilizat pentru a elimina constipația cronică și disfuncțiile care apar o dată cu aceasta. In plus, metoda particulară de realizare a clismelor cu extracte de plante reprezintă o metodă excelentă de absorbție în organism a principiilor active. Dacă în cazul administrarii pe cale orala a unor remedii (mai ales cele cu efecte asupra sistemului imunitar) este posibil ca unele substanțe benefice din plante să fie distruse în procesul digestiv, acest inconvenient nu mai apare însă la administrarea intrarectală. Un alt beneficiu al acestui mod de administrare ține de acțiunea foarte rapidă și directă asupra întregii zone abdominale, incluzând intestinele, ficatul, pancreasul, aparatul renal care pot fi ușor tonifiate, decongestionate și chiar vindecate.

Clisma cu clorofilă prezintă efecte detoxifiante ale colonului, ale sângelui și limfei, este dezodorizantă, întineritoare, regenerantă, tonic al funcțiilor organelor vitale, amplificând energia și vitalitatea, excelentă pentru persoanele care au o sensibilitate crescută la nivelul colonului.

Primăvara anului 2016 vine cu noi provocări pentru tine și multe schimbări, iar Aqua Joy stă la dispoziția ta pentru a-ți oferi cele mai atente și eficiente tratamente pe bază de apă. Alege hidro-colono-terapia!

Pentru programari, informatii suplimentare sau sugestii va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos.

* campuri obligatorii