Detoxifierea de primavara

Regenerare

Baner Cloroifila

Clisma cu clorofilă prezintă efecte detoxifiante ale colonului, ale sângelui și limfei, este dezodorizantă, întineritoare, regenerantă, tonic al funcțiilor organelor vitale, amplificând energia și vitalitatea, excelentă pentru persoanele care au o sensibilitate crescută la nivelul colonului.

Reenergizare

Baner Hidrocolonoterapia

Reenergizează-ți colonul prin hidro-colono-terapie și acest restart va aduce o gamă variată de beneficii corpului tău, o piele hidratată, mai puțină acnee, un somn mai relaxat și o reducere a grăsimii abdominale, după utilizarea a cel puțin șase ședințe la un anumit interval de timp.

Revitalizare

Baner Cafea

Efectul revitalizant al cafelei este cunoscut de majoritatea oamenilor, acesta reprezentând un tabiet de zi cu zi al multora dintre noi, însă puțini dintre aceștia cunosc efectele terapeutice ale cafelei. Iar pentru faptul că primăvara își face simțită prezența, iar printre principiile acestui anotimp se află și revitalizarea întregului corp, trebuie să știți că o curățare a colonului pe bază de cafea, reprezintă o modalitate actuală și eficientă de tratament.

Oferă-i un moment de ușurare organismului tău.

Vino la AQUA JOY!